carrofredriksson

Kören!:)

Publicerad 2009-02-28 09:28:00 i ALLMÄNT,

Det var skiiiit kul på kulturens hus!;)

Vi var där från 9 till halv 4, sen fick vi fara hem och fixa oss och käka. For till Jossi efter jag hade hämtat smink och kläder. Vi åt och Jossi sjöng och spela på gitarren, riktigt duktig är hon! Fast det vet ni väll vi det här laget! ;)

Sen kom Jennifer och hennes pappa och hämtatde oss för att fara iväg. då var jag nervös kan jag säga... men allt försvan när jag gick upp och skulle sjunga. Det var som att jag blev lugnare konstigt nog. :)

Kan ju säga att vårat uppträdande var ju klart bäst!!! ;D <3 Jennifer och Jossi gjorde ett JÄTTE bra solo och kören var oxå jätte duktiga, Rolig dag kan jag bara säga. Skulle inte skada om man hade så här en gång i veckan eller så! ;)

 Våran låt! ;)

kööören!;)

Publicerad 2009-02-24 18:03:00 i ALLMÄNT,

ja imorrn då smäller det, eller ja det sjungs jallafall. :) 

på morgonen så blir det skjuss med Emma till KH sen blir det sjunga hela dan... roligt, roligt!:)
kommer skriva mer imorrn eller i över morrn om hur det gick, syns väll där alla kör tjejor. ;)

för dom som är intresseade börjardet kl 19:00 imorrn (Onsdag) i stora salen i KH (lulturens hus
) ;) hehe
Äggmökare!:D

Publicerad 2009-02-21 09:36:57 i ALLMÄNT,

Idag har vi match mot Umeå! :) samlingen är kl 2 för dom som är inntreserade: ;)

igår jallafall efter jag hade ätit middag så var jag men Jennifer och Hanna hemma hoss Jennifer, tog med filmen "saw 2" dit så vi tänkte se den hos Jennier men det gick inte så vi tog sparken och gick tillbaka till mig och såg den där istället! :P Riktigt bra måste jag säga, hah. jag och Hanna såg det mesta av filmen men Jennifer missade nog lite... hehe!;)
Efter den var klar så... hahahaha!:D funderade vi på några pinsamma saker, haha. Ja man kan säga att vi skratta så ja jag  vet inte vad! ;) hah, det var riktigt kul jallafall!;) sen såg vi på let´s dans och hjälp! ;) Jennifer har fått en ny idol kan jag ju säga !! :D "äggmökare" HAHAAHAHA! XD´ja dom fattar !;)

nu ska jag äta och fixa mig klar inför matchen! ;)

syns där dom som ska dit! ;)


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela