carrofredriksson

TVÅ BILDER PÅ RUMMET

Publicerad 2013-04-29 18:10:00 i ALLMÄNT,

Just läst igenom disskussionstexten inför Engelskanationella som äger rum på Torsdag. Läst den två gånger (vet, första sidan i kurirern imorgon) så borde ju vara förberedd. Kort skoldag, slutade halv tolv efter att vi sett en föreställning av några duktiga elever från skolan. Mycket plugg nu dom sista veckorna så ska försöka bocka av ett till av arbetena ikväll.
 
Man skulle kunna säga att 3/4 av rummet är klart nu. Konstigt nog känns mitt rum större efter att ha tryckt in fler möbler i det. Kanske är det för att kläderna inte längre behöver ligga på datastolen utan i byrån. Fattas bara en ny spegel och några spikar för att fixa klart den sista väggen. Bli bra det här, små förändringar kan göra stor skillnad! Ps. Ynka 39 dagar kvar till sommarlov, galet min vänner, galet.
 

HELGEN

Publicerad 2013-04-28 20:02:00 i ALLMÄNT,

Igår morse for jag, Jenne, Anna och Johan till Happis för ett besök på IKEA. Köpte en fantastiskt fin tavla, och en massa annat småkrafs som jag egentligen inte behöver. Det blev alltså som det ska vara när man besöker IKEA. Letade efter en byrå också men tyvärr var alla för djupa, så vi for en sväng förbi jysk och där hittade jag precis det jag sökte. Var inte en människa där inne, kan inte vara lätt för dom andra möbelbutikerna i närheten, men det finns ju sånna som jag så dom överlever väll precis. Haha!
 
På kvällen kom släkten hit för att fira Mamma och Lukas. Vi åt tårta, hade det mysigt och spanade in mammas present som hon köpte till sig själv tidiagre under dagen, nämligen hennes nya bil. Ett riktigt kap måste jag säga! Vi han även med att skruva ihop byrån och sätta upp tavlan. Avslutade kvällen med tjejsnack med Moster och Mamma, aj lav jo to.
 
Imorse väckte pappa mig en timme tidigare än min väckarklocka var ställd på, klockan åtta stod han och hade inbillat sig att det snart var samling inför match. Så var inte fallet men var skönt att ligga och dra sig och slippa stressa, matchen gick okej. Vi förlorade med 3-2 men gjorde en bra andra halvlek. Är i alla fall taggad inför första seriematchen nästa måndag, då gäller det!
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela