carrofredriksson

MAROON 5

Publicerad 2012-07-30 15:36:22 i ALLMÄNT,

För drygt en vecka sen hittade jag typ världens bästa band, nämnligen maroon 5. Har hört låtar med dom förut men deras "nya" album var bara för bra för att vara sant. Sångaren har en väldigt speciell röst och låtarna, dom är bara så klockers. Har lyssnat på dom non stop i snart två veckor och kom på att jag inte vet hur dom ser ut. Så googlade och så är de det här jag får se ↓. HUR KAN MAN VARA SÅ BEGÅVAD OCH SNYGG PÅ SAMMA GÅNG? Har ni inte lyssnat på deras album så snälla kära du, gör det → här.
 

MÅNDAG

Publicerad 2012-07-30 14:02:42 i ALLMÄNT,

Snart så drar jag och Mamma in till storheden, ska se om jag hittar lite skolgrejer. Börjar ju faktiskt närma sig nu, usch. Ikväll är det iaf träning och imorgon far jag till mjölkudden och träffar mina fina vänner Jennifer och Kristin. Bjuder på en till bild från träsket, så jevla fint ställe. Aj daj!
 

VECKAN SOM GÅTT

Publicerad 2012-07-30 13:48:05 i ALLMÄNT,

Har hänt en hel del sen jag sist skrev, bortsett från inlägget jag skrev i Lördags då. Kortfattat om veckan: Förra helgen kom Andreas med sina barn och sov över i stugan, så himmlarns roliga typer. Har också hunnit med att äta på Waldorf med familjen, sett en massa hyrfilmer (fredagsmys sju dagar i veckan, tummen upp för det) shoppat kläder, tagit första doppet i träsket, bastat, tagit en massa bilder, rott ut med båten, fiskat, övningskört i massor, solat, övernattat hos moster, åkt fyrhjuling (inte Lukas lillfjutt den här gången), äta grillat i princip varje dag, ätit upp halva vårat och farmors jordgubbsland, njutit av sommarlovet och mått väldigt bra. Så skönt att få komma bort till träsket och slippa dator och stress. Ha en bra dag // Bonden Carroschka
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela