carrofredriksson

GO'MIDDAG

Publicerad 2013-12-26 21:27:20 i ALLMÄNT,

Var på mellandagsrean idag med moster och fyndade mig en ny vinterjacka. Köpte några smycken och lite annat små kraffs, samt en bok vardera till Mami och Papi som sen julklapp. Ikväll blev vi bjudna på middag hos Linnea, åt riktigt god mat som vanligt. Nu är jag hemma och funderar om jag ska fortsätta på målningen eller börja på ett nytt porträtt, svåra val man måste ta så här på ett jullov alltså. Höhö!
 

JULAFTON

Publicerad 2013-12-25 16:04:00 i ALLMÄNT,

Är så nöjd med julafton. Det var mysigt, fick öppna ett paket på morgonen med en massa olika målarprylar. Fick bland annat akvarellpennor som jag försöker lära mig att använda, har även börjat på en akrylmålning med inspiration ifrån Band Of Brothers.
 
Moster kom hit just innan tre och vi såg Kalle Anka tillsammans med Lukas, första gången på några år nu som jag sett hela, var roligare i år av någon konstig anledning. Hela dagen var väldigt mysig, julbord hos farmor och farfar och julklappsöppning. Hahaha, till och med tomten kom och den yngsta bland oss är snart femton. Pappa var på "toa".... vilket sammanträffande.
 

SOFFPOTATIS

Publicerad 2013-12-21 17:56:30 i ALLMÄNT,

Hur skönt är det inte med jullov? Dagen har bestått av en massa avsnitt av Band Of Brothers, laxmackor och powernaps. Haha! Ska ta mig ut på en promenad och sen fortsätta kvällen på samma sätt. Imorgon blir det nog en sista runda på stan innan julafton! 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela