carrofredriksson

SÖNDAG

Publicerad 2013-03-31 18:04:00 i ALLMÄNT,

Vilken match, vilken jäkla match Luleå bjuder på. Jag tror vi alla är stolta Luleåbor efter den här matchen. Nu börjar snart tredjeperioden så ska vara kortfattad.
 
Påsklovet har verkligen börjat på topp, jag har varit ute varje dag sen förra helgen. Igår var hela familjen, farmor och farfar samt Albin med familj ute i träsket. Vi pimplade, slog igång grillen och njöt av go'vädret och att ha absolut ingenting att göra. Det är verkligen en speciell plats, jag log när jag kom dit och hela tiden tills vi for hem. Thailand kan slänga sig i väggen!
 

MITT PARADIS

Publicerad 2013-03-28 13:32:00 i ALLMÄNT,

Längtar så efter att få flytta ut till stugan igen. Att på kvällen kunna gå ut från bastun och svalka sig på altanen och se solen gå ned bakom träden på andra sidan sjön, att kunna ro ut med båten och bara ligga där ute i timmar, göra en brasa på kvällen och mysa ner sig framför tv:n med en kopp te och mackor, sen vakna till att solen lyser in genom dom gamla gardinerna på morgonen. Åh, är så glad att jag har mitt paradis som väntar på mig varje år. Allt är bara så fridfullt där, ingen dator, inga måsten, dom största frågorna är om man ska fiska eller bada, eller vad man ska grilla till middag. Problemen blir samma som man när man var tio, nästan obefintliga.
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela