carrofredriksson

BULGARIEN

Publicerad 2011-05-30 22:23:51 i ALLMÄNT,

Hejsan Hoppsan! :D Hihi, tidigare idag kollade jag och Jempisch igenom gamla bilder från våran resa till Bulgarien 2007. Och då kan jag ju självklart inte hålla mig från att lägga upp några av bilderna på bloggen. Haha, vi har förändrats så sjuuuukt mycket sen dess, men gudars vilka fina tider det var! Ni ska bara veta vilka modellbilder vi har tagit.. Tyvärr är vissa av dom alldeles för fina för att läggas upp på bloggen. ;)
DET ÄR SOMMAR

Publicerad 2011-05-30 19:34:21 i ALLMÄNT,

Alltså kan inte förstå det, MEN DET ÄR VERKLIGEN SOMMAR! Har varit sånt sjukt äckligt fint väder idag, alltså varmt och soligt. Har suttit hos Jempisch och stekigt med dunder bra musik. Vi taggar Gothia redan nu vet ni. ;) Annars så slutade jag redan klockan halv 11 idag och gick sedan en lite sväng på stan. Fick med mig 2 toppar från Gina Tricot. :)

Coola som vi är tog vi även en sväng förbi Lubbe med väspan, men han hade tyvärr stängt. Hela 2 timmar hade han lunch, han hinner ju äta upp hela affären på den tiden. Höhö! Vi åkte till Ica istället och köpte oss varsin glass. Sedan movietime hos Jennifer, super najs film. Kommer inte ihåg vad den heter, men ska ta reda på det så ska jag skriva det på bloggen. 5/5 Carroschkas får den!

Kom just hem från träningen och ni blire duschen. Imorgon har jag ingen skola men ska på min pappas farmors begravning klockan 10. Sen har jag bara en lektion på Onsdag och sedan ledig till på onsdag nästa vecka. Galet skönt! :D Men nu ska jag kila, ha en fin måndagskväll "alla" där ute! :)

Jag och Jempisch! :D

FÚTBOL

Publicerad 2011-05-29 20:21:13 i

Hej! Kom just hem från byavallen där vi har haft fotbollsträning i det vackra vädret. Nä men ganska skönt att träna i regn ibland, som omväxling liksom. Träningen gick i alla fall bra och jag taggar om till nästa imorgon. Bara lite tråkigt att det är så länge till nästa match, en vecka och 1 dag. Men har ju nått att länga efter i guess? :D

Angående finalmatchen igår I Champions league, vilken bra match. Så himmlarns duktiga dom är och passningspelet är ju typ inte männskligt (tror nästan dom har satt magneter i skorna och en i fotbollen?). Hehe, grattis till Barcelona som vann iaf. Det var dom värda, även om jag höll lite mer på Manchester United! ;)Gamla bilder igen, är tagna förra sommaren @Sundis. Mikamela och jag gick och köpte glass hos Lubbo och spelade sen fotboll på sundis med lite andra people. :) (Har bildbrist just so you know!)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela