carrofredriksson

SOLIGT

Publicerad 2013-05-29 19:59:00 i ALLMÄNT,

Tjänare. Fick veta att matchen är inställd ikväll så kommer istället färdigställa fler av skolarbetena. Inte många dagar kvar och arbetena som är kvar är inte många även om jag kommer få arbeta enda fram till lovet för att bli färdig.
 
Är faktiskt värt att nämna vädret för det är ju verkligen helt sinnesjukt, värmen tar aldrig slut. Förhoppningsvis blir det nu inte så att resten av sommaren kommer bli regning vilket jag hört många säga när våren är så här varm. Vi kan ta regn fredagnatt och sen kör vi sommarvärme hela helgen också. Kanske blir det då första doppet i stugan!
 

UNITE OUR NATIONS

Publicerad 2013-05-29 19:41:00 i ALLMÄNT,

 

          It should not matter what language you speak

       If you are a Swede, Thai or Greek

 

I hope that a few years from now,

We´ll be wondering how racism we could allow

 

All racism is cruel violations,

We should unite our nations

 

We should strangle all preconceptions

Educate people in the right directions

 

We are all the same,

Let love be our flame

 

 

I samband med ett skolarbete skulle jag kort skriva en dikt om ett aktuellt samhällsproblem, tycker ämnet jag valde är otroligt viktigt och värt att nämnas även i bloggen.

SÖNDAGEN

Publicerad 2013-05-27 10:02:08 i ALLMÄNT,

Jag överlevde Milen och fick en bättre tid än förra året, är ju helt okej. Igår for vi till stugan för att fixa iordning det viktigaste innan vi sover första natten där. Värmen är på, vattnet är igång, studsmattan är uppe, gräset är nyklappt och båten är där. Oftast brukar det inte bli en tryckande värme i träsket, det brukar blåsa från vattnet osv. Men igår var det helt galet varmt, det var så pass att vi funderade på att bada... meeen det tar vi när vi hinner slå på bastun. För sjön var verkligen inte varm, brrr.
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela