carrofredriksson

NORRSKEN OCH FOTOGENLYKTOR

Publicerad 2013-08-31 16:37:00 i ALLMÄNT,

Igår efter skolan packade jag ner sovgrejer och satte mig på bussen mot Sinksundet. Två mysiga dagar blev det. Blåbärspaj, sommarvärme, norrsken, solnedgång och vindstilla, halvtama igelkottar, och en rundtur i gammelhusets källare (ryste över hela kroppen, var som taget ur en skräckfilm med alla gamla redskap och små dörrar överallt. Var som att backa bak hundra år i tiden, fascinerande. 
 
Sent på kvällen gick jag och farmor ut på altanen med varsin tekopp, ordentligt påklädda för någon sommarvärme så sent var det inte, fotogenlycktorna tända och så norrsken och vindstilla på sjön. Var helt galet mysigt. En kväll jag kommer komma ihåg länge!
 

A WHISPER

Publicerad 2013-08-29 22:15:00 i ALLMÄNT,

Trött och hängig beskriver  ganska bra hur jag mått de senaste dagarna. Har kurerat mig i två dagar nu och efter promenaden ikväll känns det faktiskt mycket bättre. Blir skola imorgon och den kommer bestå av en mattelektion och prövning av studentmössan. Spännande!
 

ONSDAG

Publicerad 2013-08-28 18:10:00 i ALLMÄNT,

Igårkväll fick jag sitta på sidan av planen under träningen. Har haft ont i halsen i några dagar nu så var tvungen att stå över. Var inte bättre imorse så blev en dag hemma i sängen. Har hunnit läsa några kapitel i boken vi ska läsa i svenskan, pysslat om naglarna, upttäckt att jag har ett gammalt twitterkonto som nu är aktiverat igen och sett säsongsavslutningen av pretty little liars. Vilket galet avsnitt, verkligen helt galet.
 
Försökte få med norrskenet som låg över hela Sunderbyn igårkväll men det gick ju så där. Nästa gång ska jag allt vara förberedd med systemkamera och allt. Var hur som helst riktigt fint. Får se hur morgondagen blir, förhoppningsvis mår jag bättre och har full med energi för en fullspäckad skoldag!
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela