carrofredriksson

ETT LITET "HEJ JAG LEVER" INLAGG

Publicerad 2011-10-31 08:45:13 i

Ja, ett sant inlagg ska jag iaf kunna bjuda pa. Har stekt vid poolen hela dagen och om ett par timmar blir det att ga upp till hotellrummet igen och duscha och annat viktigt. Har det iaf jatte bra har, det ar riktigt varmt och solen skiner lagomt mycket. Det ar ett jatte fint hotell vi bor pa och varat rum och stort och fint. Perfect!

ETT HALVT DYGN

Publicerad 2011-10-26 18:26:45 i ALLMÄNT,

Om 12 timmar då har jag lämnat Sunderbyn och är påväg mot Kallax. Har som inte riktigt (fast jag pratar om det dygnet runt, jag veeet) fattat att jag ska till värmen. Har gått så äckligt fort, det känns som att det var nyss vi började med ESV-projektet på skolan och det var då över en månad kvar till dagen vi skulle åka. Och den dagen är ju redan imorgon klockan 07:25. GALET ALLESAMMANS, GALET!

Kommer resa väldigt bekvämt iaf, eller okej... så bekvämt man kan få det på ett flygplan som man ska spendera (sittandes) 11 timmar i. Men från Stockholm till Phuket kommer jag att åka i min underbara ziperall. Inga jeans eller leggings den här gången, nä nu ska jag ha det så bekvämt jag kan få det.

Ska snart ta tag i mitt rum och städa undan, finns ju inget bättre än att efter en lång resa komma hem till ett välstädat rum. Sen blir det att packa och organisera i väskan som nu ser ut som att den blivit attakerad av ett gäng galna babianer. Hehe, eller nått. Kommer nog inte uppdatera under resan, kanske ett eller två inlägg. Men kommer nog bli några statusuppdateringar på facebook iaf. Kramis!


Kankse är jag så här brun när jag kommer hem, vi får väll la vänta och se! :D

IT'S MY TIME

Publicerad 2011-10-24 20:55:23 i ALLMÄNT,

Go'kväll kära bloggen. Kan börja med att säga att om det är någon som är less på att jag skriver om Thailand kan du nu byta webbsida, för här på bloggen skriver jag vad jag vill och hur mycket jag vill om det som intresserar mig. Haha, och just nu är Thailand en stor del av det. Punkt slut liksom.

2 skoldagar kvar alltså, men med väldigt mycket plugg. Ska lära mig massa fakta om cancer, kunna massa grammatik och annat sånt där kuligt. Har iaf varit duktig och börjat städa upp i mitt rum (det var dags), packat lite mer och hjälpt lillebror med matteläxan. Hörde jag intresseklubben?

Har btw börjat läsa en bok som jag ska ha med under resan också, "Änglamakerskan" heter boken och är ett hyffsat nytt tillskott till Camilla Läckbergs deckarromaner. Hittils verkar den riktigt bra så har tagit med mig 2 till böcker från samma bokserie. Massa bra läsning på playan alltså.

Men måste erkänna att jag kommer sakna min vänner här hemma, hur patetiskt det än låter. 2 veckor är ju inte en oändlighet men kommer sakna att bara kunna ha lite tjejsnack så där spontant. Haha, men det är jag det. Kommer ju förhoppningsvis hem sen efter 2 veckor och då blir det att ta igen massa spännande girltalk (Jennifer du bör känna dig träffad, hahaha!) :D

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela