carrofredriksson

MARCHIN ON

Publicerad 2011-08-31 15:42:16 i ALLMÄNT,


Hej! Kan ju börja med att säga att jäklar vad jag har målat/ritat den här veckan alltså, har ju som sagt bytt från musik till bild så nu hänger jag med bruden ovan på bildlektionerna oxå. Trevligt, trevligt! Om ca en timme kommer Jennifer och hennes mami förbi här då det är match i karlsvik senare ikväll. Vet dock inte om jag kommer kunna stå med alla mina "skador" eller vad fasiken jag ska kalla dom. Men vi får se, känns det som att det funkar då jävlar får dom passa sig. Haha! :D Måste få med ett litet ord till innan jag slutar, ta inte åt er då detta är riktat till en person och en person ändast: BITCH!

KEEP YOUR HEAD UP HIGH

Publicerad 2011-08-26 22:13:56 i ALLMÄNT,

Asså jag är så shoppinsugen så jag snart spricker, helt galet. Och bra är det inte heller då jag har planer på att spara mina pengar för att kunna resa bort under nästa sommar eller under våren. Fast när jag tänker efter, lite shopping skadar ju inte. Om jag slutar köpa godis och sånt skit istället. Låter bra!

Förövrigt så känns det sjukt bra med helg. Första skolveckan är över och den gick faktiskt ganska fort, men ändå är man som alltid väldigt trött. Antar att man alltid kommer vara det när man börjar skolan, spelar ingen roll hur mycket man försöker vända på dygnet innan.

Ikväll har jag haft iaf haft myspys framför tv:n med my family och blir att fortsätta med det ett tag till. Tror inte jag blir uppe länge till, helt slut efter alla tidiga mornar, skolan och plugget, träningar och matcher + förkylningen och de jag hade förra veckan. Höhö, intresseklubben va? Aa håller med, hejdå!

HÖST

Publicerad 2011-08-25 22:38:46 i ALLMÄNT,

Tänkte bara säga att jag nu har tagit klivet och faktiskt säger hejdå till sommaren och välkommnar hösten, inte för att jag överhuvudtaget vill det men har som inget val. Ser hemskt mycket gula löv ute, både i träden och på backen. Usch, men snart är det sommar igen. Försöker jag inbilla mig iaf, he-he!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela