carrofredriksson

NÅGRA RADER

Publicerad 2012-08-31 20:03:00 i ALLMÄNT,

Tänkte att jag kunde lämna ett hej och några rader om allt och ingenting. Blev bara två dagar skola denna vecka för mig. Känner fortfarande av magsjukan rent "orkmässigt", jag har inte haft aptit på en vecka nu och det märks i kroppen. Fem kilo gick jag ner, under de två första dagarna. Galet, är det nu någon (tillskillnad från mig) som faktiskt vill gå ner några kilo vet ni vilken "metod" ni ska pröva.
 
Det är några stycken som har frågat hur det känns i den nya klassen, och jag blir så glad när jag varje gång, hundra procent ärligt kan svara att det känns bra. Inte bara det, det känns riktigt jevla bra. Är så jädrans glad att jag gjorde det valet jag gjorde, har inte ångrat mig en sekund och förhoppningsvis behöver jag aldrig göra det heller. Har en bra klass, bra lärare, braiga Mikamela, ork och lust. Längesen jag kände det två sistnämnda.
 
Ikväll är moster här. Blir film, mys och prat hela kvällen. Kan också få med att toan nu är färdigrenoverad, och shit mannen, det är så sjukt jevla snyggt. Tog första duschen igår och regnskogsduschen var en succé. Kommer flytta in i den här toan, hur mysigt som helst. Nu blir det movie time, har jag inte helt fel så är det en viss Ryan Reynolds som har huvudrollen i filmen. Kan. Inte. Bli. Fel. Hejdå.

MAGSJUKAN HÄLSAR PÅ FAMILJEN FREDRIKSSON

Publicerad 2012-08-27 17:43:00 i ALLMÄNT,

Hej på er. Har varit en minst sagt jobbig helg då hela familjen (inklusive mig) fick umgås med vår mindre gode vän Magsjukan. Inte bästa timingen med tanke på att vi bara har en toa (haha, den andra kommer inte vara färdigrenoverad förrän veckan är slut). Fruktansvärt har det varit, hatar magsjuka, men nu är det så gott som över. Mår bättre, inte frisk, men bättre. I Fredags innan det bröt ut kom moster hit med sin katt Gumman, detta var väldigt roligt men fick mig att längta efter en egen katt ännu mer. Vill ju så hemsktfruktansvärtjevlamycket ha en katt, men med två envisa föräldrar (dock inte lika envisa som mig) och en halvt allergisk lillebror blir det svårt.
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela