carrofredriksson

NÅGRA RADER

Publicerad 2012-08-31 20:03:00 i ALLMÄNT,

Tänkte att jag kunde lämna ett hej och några rader om allt och ingenting. Blev bara två dagar skola denna vecka för mig. Känner fortfarande av magsjukan rent "orkmässigt", jag har inte haft aptit på en vecka nu och det märks i kroppen. Fem kilo gick jag ner, under de två första dagarna. Galet, är det nu någon (tillskillnad från mig) som faktiskt vill gå ner några kilo vet ni vilken "metod" ni ska pröva.
 
Det är några stycken som har frågat hur det känns i den nya klassen, och jag blir så glad när jag varje gång, hundra procent ärligt kan svara att det känns bra. Inte bara det, det känns riktigt jevla bra. Är så jädrans glad att jag gjorde det valet jag gjorde, har inte ångrat mig en sekund och förhoppningsvis behöver jag aldrig göra det heller. Har en bra klass, bra lärare, braiga Mikamela, ork och lust. Längesen jag kände det två sistnämnda.
 
Ikväll är moster här. Blir film, mys och prat hela kvällen. Kan också få med att toan nu är färdigrenoverad, och shit mannen, det är så sjukt jevla snyggt. Tog första duschen igår och regnskogsduschen var en succé. Kommer flytta in i den här toan, hur mysigt som helst. Nu blir det movie time, har jag inte helt fel så är det en viss Ryan Reynolds som har huvudrollen i filmen. Kan. Inte. Bli. Fel. Hejdå.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela