carrofredriksson

MONDAY, HARD WORK

Publicerad 2013-07-23 06:46:00 i ALLMÄNT,

Hela gårdagen gick åt till att måla bodan, tvätta kläder, klippa buskarna på gården, tömma garaget och steka på den nya altanen. Det verkar som att vi tog med oss Göteborgsvärmen till Luleå, och det är ju inte helt fel. Idag står soptippen, snabbpackningen och en flytt till stugan på schemat. Blir sista dagarna vi sover där nu, känns tråkigt, men den bör ju stå där även nästa sommar så jag överlever väll.
 

KORT OM GOTHIAVECKAN

Publicerad 2013-07-23 06:38:00 i ALLMÄNT,

Gothiaveckan blev en riktigt bra en, den bästa hittills. Vi är ett sånt härligt lag och stämningen var och är verkligen på topp. Vi gjorde kanske våra värsta matcher någonsin vilket vi inte riktigt förstår varför, vi fick inte igång något passningspel och det blev stressat på planen. Bortsett från det så har det varit toppen, jag har hunnit med att shoppa en hel del nya kläder och hittat en ny favoritbutik, weekday. Liserberg var vårat andra hem och där hängde vi i princip varje dag efter matcherna. Vi lyckades övertala ledarna att åka Atmosfear, deras ansikten var några nyanser för vita när vi närmades oss slutet av kön och skriket när vi föll var priceless. Björn ringde Karin, kramade Jonathan och tackade för sina år som tränare innan vi satte oss i Atmosfear. Han var ganska rädd, med andra ord. Haha!
 
En kväll såg vi Em-matchen i gamla Ullevi, Danmark - Finland. Danskorna klassade ut dom så det nästan var pinsamt att se. Nästan en skräll att dom inte lyckades göra fler mål på dom. Sista dagen la vi oss på konstgärsplanen utanför skolan och stektes som bacon. Det var helt sjukt varmt, nästan Thailandsvärme och gräset brände under fötterna. Jag är mer än nöjd med den här resan, och känner mig ännu säkrare på att jag kommer fortsätta med fotboll ett bra tag till.
 
På våg från tåget till skolan, bussen fylldes till bredden med enorma väskor och nästan 30 Sunderbyare. På kvällen tog hela laget spårvagnen till Liseberg. Bra start på veckan!
 
Dag två var det först match, sen invigningen i Ullevi. Bästa invigningen hittills, bortsätt från allra första för då var allt så nytt. Vi han även med en tur på liseberg; det var vårat andra hem under den här resan.
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela