carrofredriksson

Slutet eller början?

Publicerad 2010-01-10 20:08:03 i ALLMÄNT,

Ja, det får man nog välja själv. Nu har ca 3 veckor av paket, fyverkerier och ledighet snart tagit slut. Fattar inte att det har gått så fort. ÄNDAST 1 DAG KVAR!! Och nu till den stora frågan.. vad har jag gjort av min lediga tid?
Typ.. nada. Legat hemma, kollat film, spelat data. Sen har jag faktiskt oxå varit lite social och varit med kompisar. :) Men ja, ett lugnt lov har det varit minsann. Kanske behövdes, kankse inte? Känns som att.. va fan det är typ 5 månader kvar av hela Kråkberg. Av hela min "OBLIGATORIKSA" skoltid. Det känns skönt. Visst jag kommer gå ett gymnasium, men bara tanken får mig att känna mig lite hoppfull. Snart är det över ungefär. Sen kommer mitt egna liv, med mina enga val och egna beslut. 

Sen är det faktikst så att det mörkaste tiden har varit nu, solen visar sig allt mer bakom de nu allt mindre gråa målnen. Värmen kommer.. så småningom. Det är nu jag ska kämpa, hålla humöret uppe. Och det ska jag klara. Solen och värmen är värd att vänta på. Tänker bara på när våren sakta börjar visa sig. Man ser det första gräset, första maskrosen och kanske tom första mjuka sanden. Första doppet i näset och första myggbettet. Dit vill jag komma, och dit tänker jag kämpa till. 

Fotbollen drar sen igång, det blir Gothia. Alla matcher, alla nya människor och discot. Det är oxå nått att längta efter.  Laget och känslan av glädjen efter en vinst och besvikelsen och tårarna efter en förlust... värt det, verkligen värt det.  Sen är det ju faktikst så oxå att jag fyller år. 16 år. Alltså i 16 sommrar har jag gått runt på denna planet. Jag har gråtit, skrattat, varit med om helt otroliga upplevelser. På 16 år! Tänk då, om jag lever tills jag är 80, pensionerad och förhoppningsvis lycklig. Vad har jag inte varit med om då. Lycka, vänskap, glädje, skratt och mycket mer. Sen kommer det alltid mörkare tider. MEN dom får man lära sig av. Och använda sina erfarenheter senare i livet. Tror att livet är planerat för varje person, och det vi går igenom har en nytta, även om det inte verkar som det ju då.. då det är som värst. Det kommer ALLTID lycka efter mörker.

Nu är det bara kämpa vidare, efter sommaren för mig. Vad kämpar du för? Vad är det du längtar efter? Du kanske inte har kommit på den en. Men vänta, det kommer, kommer alltid nått! :)

Ha de bra kära vänner! Big Hugs //Carolin "Carro" "Caroschka" "Carsten" Fredriksson! <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela